Tweedehands fietsen Groningen

Een tweedehands fiets kopen heeft twee grote voordelen. Uiteraard is de investering minder groot en voor veel kopers is dat de belangrijkste reden om voor een gebruikte fiets te kiezen. Maar met uw keuze voor hergebruik, verspilt u minder en draagt u bij een beter milieu . U zorgt er daarmee ook voor dat het milieu minder wordt belast en dat is eigenlijk nog veel belangrijker! Het is dan uiteraard wél belangrijk dat de tweewieler geen gebreken en een eerlijke afkomst heeft. Bij Fietscentrum Groningen hanteren we een strenge selectie voor wat betreft de afkomst en de conditie van de fiets. Wij garanderen dat uw tweedehands model van betrouwbare afkomst is en er is voor de verkoop een servicebeurt toegepast. Waar dat nodig was, hebben we onderdelen vervangen en onderhoud gepleegd. Zo bent u ervan verzekerd dat u een tweedehands fiets in topconditie krijgt! Voor tweedehands fietsen in Groningen is er daarom maar één adres: Fietscentrum Groningen.

Tweedehands elektrische fiets Groningen

Bent u op zoek naar een goede E-bike maar heeft u daarvoor niet zo’n heel groot budget? Kijk ook dan eens voor een tweedehands exemplaar. Voor een gebruikte E-bike geldt nóg meer dat de kwaliteit en conditie van de fiets essentieel zijn. Om een miskoop te voorkomen, dient u zich ervan te verzekeren dat vooral de motor en de batterij in goede staat zijn. Dat is dan ook precies de reden waarom u misschien twijfelt of u voor gebruikt of nieuw zal kiezen. Bij Fietscentrum Groningen lopen wij elk onderdeel zorgvuldig na en zorgen ervoor dat alles in perfecte staat is. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van E-bikes. Dat is uiteraard van belang vóór de aanschaf, maar ook voor daarna. Met een periodieke onderhoudsbeurt blijft uw tweewieler in de allerbeste conditie. Voor een tweedehands elektrische fiets in Groningen weet u dus waar u moet zijn.

Tweedehands fiets kopen Groningen

In en om onze Martinistad wordt er veel gefietst. De tweewieler wordt gepakt voor woon-werkverkeer, dagelijkse boodschappen en om recreatieve tochtjes in de prachtige omgeving te maken. Met de wind in de haren fietst u door de knusse straten, langs de kerken en de tuinen, over de zeedijk en waar je maar wilt. Groningen is een heerlijke fietsstad! Daardoor is er ook een grote vraag naar gebruikte exemplaren. Gaat u een tweedehands fiets kopen in Groningen, dan doet u dat het best bij een betrouwbaar adres. Zo bent u er zeker van dat u bij uw fiets alle vereisten kunt afvinken én dat u kunt rekenen op ouderwets goede service en vriendelijkheid. Op naar Fietscentrum Groningen dus!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

We stoppen er mee!

Beste klanten,

Met zwaar gemoed delen wij het nieuws dat Fietscentrum Groningen per 28 oktober is gesloten. Deze beslissing heeft grondige afwegingen gehad in de uitdagingen van het voortzetten van onze winkel. De veranderingen in de markt, toekomstige langdurige contracten, stijgende kosten en de druk die met de exploitatie van onze winkel gepaard ging, is het niet meer haalbaar om de service te kunnen verlenen dat volstaat aan ons criterium.

Voor onderhoud, service en garantiebepalingen verwijzen wij u door naar een gecertificeerde Batavus, Sparta of QWIC-dealer in en rondom de stad Groningen.

Onze oprechte dank aan al onze gewaardeerde klanten. De toewijding, vertrouwen en steun hebben deel uitgemaakt van de winkel die wij hebben mogen realiseren.