1. Home
  2. »
  3. Elektrische fiets dames
  4. »
  5. Batavus elektrische fiets dames

Batavus Elektrische Fiets dames

De verschillen tussen dames- en herenfietsen worden steeds kleiner. Dit komt onder andere omdat veel heren de lage instap van een damesfiets ook erg prettig vinden. Deze trend zien we ook bij de elektrische fiets. Soms zijn er wel verschillen, zo is bij sommige herenfietsen het stuur vaak net wat breder dan bij damesfietsen. Ook qua stijl zien we wel verschillen. De Batavus elektrische fiets voor dames is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. De Batavus Dinsdag E-Go en de Finez zijn bijvoorbeeld damesvarianten voor een jongere doelgroep. Er zijn ook uitvoeringen als bakfiets, een klassieke omafiets of met een stevig bagagerek op het voorwiel. De E-bikes zijn uitgevoerd met Bosch of E-motion aandrijfsystemen. Bij de meeste modellen kun je zelf het aantal Wh van de accu kiezen, zodat je goedkoper uit bent als je maar een kleine actieradius nodig hebt, maar ook voordelig bent voorzien voor een grotere actieradius. Zo is er een Batavus elektrische fiets voor dames van alle leeftijden en met alle fietsgewoonten c.q. -behoeften.

Waarom een elektrische damesfiets van Batavus?

Batavus is een Nederlands familiebedrijf dat steeds opnieuw heeft bewezen innovatieve fietsen van hoogwaardige kwaliteit te bieden. In het verleden hebben deze fietsen verschillende onderscheidingen gekregen en ook de E-bikes worden goed gewaardeerd. Zo is de Batavus Finez vorig jaar uitgeroepen tot beste fiets. Kies je voor een Batavus elektrische fiets voor dames, dan weet je zeker dat je hoogwaardige kwaliteit van Hollandse bodem krijgt. Bovendien is het aanbod zeer gevarieerd en zijn de elektrische fietsen allemaal voorzien van de beste techniek en bieden ze een zeer hoge mate van comfort. Sommige modellen zijn speciaal geschikt voor korte trips met veel bagage in de stad, andere modellen zijn meer toegespitst op de sportieve fietsster en weer andere modellen zijn speciaal voor de grote afstanden. Ook zijn er veel alleskunners in het assortiment, voor zowel korte, dagelijkse ritten, als langere routes in het weekend. Kortom, jouw ideale E-bike zit er dus altijd bij!  

Batavus elektrische fiets dames kopen

Heb je besloten voor een elektrische fiets voor dames te gaan, maar weet je nog niet goed wat je moet kiezen? Wij helpen je graag met het maken van een overwogen keuze. Een Batavus elektrische fiets voor dames kopen is altijd een goede idee, maar belangrijk is dat je eerst bedenkt hoe je jouw E-bike gaat gebruiken en welke afstanden je er graag mee af wilt leggen. Een sterkere accu bijvoorbeeld, biedt een hogere actieradius maar is ook duurder. Wanneer je dat niet gaat gebruiken is het zonde. Wil je elke dag je kids naar het kinderdagverblijf of school brengen, dan is een bakfietsmodel ideaal. Kortom, je keuze bepaal je op basis van jouw ‘fietsgedrag’. Je kunt dan een overwogen keuze maken en je Batavus elektrische fiets voor dames bestellen bij Fietscentrum Groningen. Want Batavus fietsen kopen in Groningen doe je natuurlijk bij ons! Wij verzekeren je van een kwalitatief hoogwaardige fiets, ouderwets goede service en onderhoud. Zo kan je elke dag met een goed gevoel op je fiets stappen!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets of wilt u een afspraak maken voor in de werkplaats? Chat vrijblijvend met ons via WhatsApp!