1. Home
  2. »
  3. Elektrische fiets dames
  4. »
  5. QWIC elektrische fiets dames

QWIC elektrische fiets dames

De QWIC elektrische fiets voor dames is modern en comfortabel.  Daarmee kunt u moeiteloos uw dagelijkse ritjes maken én u kunt er mee voor de dag komen! Deze e-bikes voor vrouwen onderscheiden zich door de handige lage instap, het trendy design en de stoere uitstraling. Dankzij de krachtige accu heeft de QWIC elektrische fiets voor dames een ruime actieradius en daardoor kunt u alle kanten op. De standaard accu is bovendien, indien gewenst, uit te breiden voor een krachtiger exemplaar voor een nog groter bereik.  Ideaal voor een actief en gezond leven! Het gebruik van hoogwaardige componenten en de allerlaatste innovaties verzekeren u van een damesfiets waar u jarenlang veel plezier van zult hebben.

voordelen van elke dag met de fiets naar het werk gaan, zijn groot. Zo wordt u fitter en komt u fris op het werk wat ten goede komt van uw productiviteit en concentratievermogen. Kies voor een gezonder leven en een kleinere ecologische voetafdruk door dagelijks te gaan fietsen. Met een moderne, elektrische herenfiets is dat helemaal niet moeilijk meer. Met een QWIC elektrische fiets voor heren komt u voortaan snel, duurzaam en voordelig op de plaats van uw bestemming én verbetert u uw conditie!

Waarom een elektrische damesfiets van QWIC?

We leven in een wereld waarin we steeds meer geconfronteerd worden met het belang van een schoner milieu, maar waar tegelijkertijd van ons verwacht wordt dat we altijd bereikbaar en zeer mobiel zijn. Een elektrische fiets voor dames is dan ook de ultieme oplossing. Draag uw steentje bij door voor alle korte ritten uw auto te laten staan en te kiezen voor uw duurzame tweewieler! Een QWIC elektrische fiets voor dames heeft vele voordelen:

  • Duurzaam
  • Innovatief design en techniek
  • Grote actieradius
  • Lage instap
  • Goedkoper en gezonder dan de auto
  • Tijdens de spits: sneller dan de auto

En er zijn nog wel meer voordelen te noemen. Door uw dagelijkse ritjes blijft u op eenvoudige wijze in conditie. Dat is te zien aan uw figuur en te merken aan uw humeur. Met een QWIC elektrische fiets kunt u op een makkelijker manier uw levenswijze 180 graden veranderen!

QWIC elektrische fiets dames kopen

Wilt u een elektrische fiets kopen? Het aanbod is overweldigend groot, dus wat is nou de juiste keuze?  QWIC fietsen kopen in Groningen doet u natuurlijk bij de vakman: Fietscentrum Groningen. Wij helpen u van A tot Z! U kunt bij ons terecht vanaf de eerste verkennende vragen tot de uiteindelijke aanschaf en onderhoud. Dus, wilt u een QWIC elektrische fiets voor dames kopen of wilt u eerst gewoon meer weten over e-bikes? U bent altijd welkom in onze winkel voor goed advies en informatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Bij ons kunt u ook online uw QWIC elektrische fiets voor dames bestellen of een gratis proefrit aanvragen. Na aanschaf van uw e-bike kunt u bij ons eveneens terecht voor onderhoud en reparaties door onze in elektrische fietsen gespecialiseerde monteurs. Onze tweewielers zijn modern, maar onze service is van de oude stempel: eerlijk, vriendelijk en goed!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

We stoppen er mee!

Beste klanten,

Met zwaar gemoed delen wij het nieuws dat Fietscentrum Groningen per 28 oktober is gesloten. Deze beslissing heeft grondige afwegingen gehad in de uitdagingen van het voortzetten van onze winkel. De veranderingen in de markt, toekomstige langdurige contracten, stijgende kosten en de druk die met de exploitatie van onze winkel gepaard ging, is het niet meer haalbaar om de service te kunnen verlenen dat volstaat aan ons criterium.

Voor onderhoud, service en garantiebepalingen verwijzen wij u door naar een gecertificeerde Batavus, Sparta of QWIC-dealer in en rondom de stad Groningen.

Onze oprechte dank aan al onze gewaardeerde klanten. De toewijding, vertrouwen en steun hebben deel uitgemaakt van de winkel die wij hebben mogen realiseren.