Elektrische Fiets Groningen

Als u zich dagelijks van de ene kant naar de andere kant van de stad moet verplaatsen voor werk of studie, is een elektrische fiets een perfect alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Zeker voor wat langere afstanden is de elektrische fiets ideaal. Het trappen gaat licht en gemakkelijk, ook met tegenwind, en de drempel om de fiets te nemen is dan een stuk lager. Een e-bike is bovendien een milieuvriendelijk en voordelig vervoermiddel. U beweegt zich snel door het drukke verkeer én u heeft geen parkeerproblemen. Dat zijn dus heleboel voordelen en daarom wordt de elektrische fiets in Groningen steeds populairder. Voor de aanschaf van een e-bike gaat u het best naar een betrouwbare fietsenwinkel met elektrische fietsen, die goede service biedt. Een plaats waar u gedegen advies krijgt en waar u kunt vertrouwen op goed onderhoud dat wordt gedaan door in elektrische fietsen gespecialiseerde monteurs. Kortom, Fietscentrum Groningen!

Elektrische Fiets merken

“Welk merk e-bike is het beste?” Dat is een vraag die vaak wordt gesteld. Bij Fietscentrum Groningen zijn wij overtuigd van de kwaliteit van eigen bodem en daarom hebben wij drie Nederlandse topmerken in het assortiment:

Batavus
Batavus is al ruim een eeuw dé Nederlandse fietsfabrikant. Het bedrijf heeft een passie voor het vak en staat voor hoogwaardige kwaliteit, innovatie en milieuvriendelijkheid. Dat zijn dan ook de typische kenmerken van de Batavus elektrische fietsen.

Qwic
Qwic een jong Nederlands merk met een missie.  Qwic streeft naar  een toekomst met autovrije steden door de ontwikkeling van innovatieve en duurzame elektrische fietsen. Daarbij wil het oog natuurlijk ook wat, dus heeft de Qwic elektrische fiets altijd een modern design.

Sparta
Sparta is ook een oer-Nederlands bedrijf. De Sparta elektrische fietsen en speed pedelecs zijn zeer stevig en robuust en helemaal gericht op het dagelijkse woon-werkverkeer. Gewoon, recht-toe-recht-aan Hollandse kwaliteit.

Elektrische fiets kopen

Heeft u besloten een e-bike aan te schaffen, dan zijn er een aantal punten die belangrijk zijn om op te letten. Het allereerste punt dat wij belichten, is de actieradius. Hoeveel kilometer kan fiets afleggen zonder op te laden? Dit moet uiteraard wel passen bij de afstand die u dagelijks af moet leggen. De batterij, de motor en het hele systeem zijn van invloed hierop. Verder kiest u tussen een fiets met een lage instap of een gewoon herenmodel en tussen een stadsfiets en een sportmodel. Tot slot is uw budget uiteraard ook bepalend voor uw keuze. Verder willen we benadrukken dat het maken van een proefrit essentieel zou moeten zijn bij het vaststellen van uw keuze. Door echt op een elektrische fiets te rijden, voelt u of deze past bij uw lichaamsmodel en bepaalt u of het voldoet aan uw eisen. Een elektrische fiets kopen in Groningen doet u dus bij Fietscentrum Groningen. U kunt online een afspraak maken voor een proefrit op een e-bike naar keuze.

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets of wilt u een afspraak maken voor in de werkplaats? Chat vrijblijvend met ons via WhatsApp!