Wegens vakantie zijn wij gesloten van 5 t/m 21 augustus.

Fietscentrum Groningen 10 Beoordeling 9.1 gebaseerd op 129 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

  1. Home
  2. »
  3. Elektrische fiets heren
  4. »
  5. Batavus elektrische fiets heren

Batavus Elektrische Fiets heren

Ben je op zoek naar een alternatief vervoermiddel voor de auto om dagelijks naar je werk te gaan? Wil je voorkomen dat je in de file komt te staan en geld én het milieu besparen? Dan is een elektrische fiets voor jou dé oplossing. Batavus elektrische fietsen voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen en uitvoeringen. De Batavus Finez E-Go is bijvoorbeeld een heel fijne en comfortabele herenfiets voor dagelijks woon-werkverkeer. De fiets heeft een robuust uiterlijk en is licht, snel en ijzersterk. Of heb je liever de Dinsdag E-Go sport voor mannen? Het is een allrounder met een extra krachtige middenmotor, 10 versnellingen en een sportief design. Welk model je ook kiest, de E-bikes van Batavus zijn uitgevoerd met een krachtige aandrijfsystemen van Bosch of E-motion en meestal kun je zelf de accu kiezen. Zo heb je altijd een optimale actieradius.

Waarom een elektrische herenfiets van Batavus?

Op deze vraag hebben wij een kort antwoord: kwaliteit! Dit Hollandse familiebedrijf heeft altijd bewezen kwaliteit te leveren en ook bij de moderne E-bikes komen hun fietsen altijd goed uit de bus. Meerdere modellen zijn uitgeroepen tot beste fietsen of hebben een zeer hoge rating bij onderzoeken. De Batavus Finez herencollectie heeft een zeer hoge score bij de Nationale Fietstest en is dus niet voor niets zo populair. Kies je voor een Batavus elektrische fiets voor heren, dan weet je dus zeker dat je een moderne kwaliteitsfiets van Nederlandse bodem krijgt. Het assortiment is daarbij zeer gevarieerd en biedt voor elke soort fietser een E-bike met de ideale eigenschappen, de beste techniek en een hoge mate van comfort. Het maakt dus niet uit of je een bakfiets wil om je kinderen naar het werk te brengen, een robuuste herenfiets kiest om naar je werk te fietsen, of je voorkeur uitgaat naar een sportief model. Met een Batavus trap je altijd met veel plezier de kilometers weg!

Batavus elektrische fiets heren kopen

Wil je graag een elektrische fiets voor heren, maar heb je nog niet besloten welke? Bij Fietscentrum Groningen geven wij een goed onderbouwd advies zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Als je een Batavus elektrische fiets voor heren wil kopen, weet je zeker dat je met een goede fiets thuiskomt. Maar het is wel van belang om eerst te bepalen hoe je de fiets gaat gebruiken en welke afstanden je ermee af wilt leggen. Wij adviseren je over zaken als de plaats van de motor, de hoeveelheid Wh van de accu (en daarmee de actieradius) en meer. Op die manier maak je gemakkelijk de juiste keuze en kun je jouw Batavus elektrische fiets voor heren bestellen. Bij ons ben je verzekerd van de perfecte aankoop, goed onderhoud en vriendelijke service. Zo kun je gegarandeerd jarenlang dagelijks genieten van optimaal fietsplezier. De beste plek om  Batavus fietsen te kopen in Groningen is natuurlijk bij Fietscentrum Groningen!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets of wilt u een afspraak maken voor in de werkplaats? Chat vrijblijvend met ons via WhatsApp!