Wegens vakantie zijn wij gesloten van 5 t/m 21 augustus.

Fietscentrum Groningen 10 Beoordeling 9.1 gebaseerd op 129 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 1. Home
 2. »
 3. Elektrische fiets heren
 4. »
 5. QWIC elektrische fiets heren

QWIC elektrische fiets heren

Met de QWIC elektrische fiets voor heren heeft u een ijzersterk vervoermiddel voor uw dagelijkse afstanden. Het zijn robuuste e-bikes voor heren met een innovatief design en een sterke accu. Is de standaard accu niet voldoende? Dan kunt u eenvoudig een sterkere nemen voor een nog grotere actieradius. De voordelen van elke dag met de fiets naar het werk gaan, zijn groot. Zo wordt u fitter en komt u fris op het werk wat ten goede komt van uw productiviteit en concentratievermogen. Kies voor een gezonder leven en een kleinere ecologische voetafdruk door dagelijks te gaan fietsen. Met een moderne, elektrische herenfiets is dat helemaal niet moeilijk meer. Met een QWIC elektrische fiets voor heren komt u voortaan snel, duurzaam en voordelig op de plaats van uw bestemming én verbetert u uw conditie!

Waarom een elektrische herenfiets van QWIC?

Of het nu om uw dagelijkse woon-werkverkeer gaat, of fijne tochten in het weekend; een comfortabele, goede fiets is onmisbaar. Er wordt van ons verwacht dat we altijd mobiel zijn én het milieu minder belasten. Twee factoren die haaks op elkaar lijken te staan. Met een elektrische fiets voor heren heeft u echter de perfecte oplossing! Pak voortaan uw ijzeren ros voor duurzame, snelle ritten naar uw werk, dwars door de drukte van de stad. Of geniet van ontspannende tochten in de omgeving. Een QWIC elektrische fiets biedt u alle voordelen die u daarvoor nodig heeft:

 • Modern design
 • Innovatieve componenten uit de automotive industrie
 • Duurzaam
 • Grote, uit te breiden, actieradius
 • Robuuste uitvoering
 • Voordeliger dan de auto
 • Snel
 • Goed voor uw conditie

Maak dus vandaag nog een nieuwe start en kies voor een elektrische herenfiets van QWIC.

QWIC elektrische fiets heren kopen

Denkt u erover om een QWIC elektrische fiets voor heren te kopen en wilt u graag meer informatie over de elektrische fiets in het algemeen? Aan welke eisen moet uw fiets voldoen? Het aanbod is groot en het is best lastig om te bepalen wat in uw geval het beste model is. Bij Fietscentrum Groningen zijn wij u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring en expertise vertellen wij u alles wat u weten wilt en begeleiden we u in uw keuze. U kunt bij ons online uw QWIC elektrische fiets voor heren bestellen en een afspraak maken voor een gratis proefrit. Ontdek het perfecte model QWIC elektrische fiets voor heren door naar onze winkel te komen en zelf te ervaren hoe de tweewieler rijdt. QWIC fietsen kopen in Groningen doet u bij ons, waar u altijd welkom bent voor advies, een praatje en ouderwets goede service en onderhoud!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets of wilt u een afspraak maken voor in de werkplaats? Chat vrijblijvend met ons via WhatsApp!