Wegens vakantie zijn wij gesloten van 5 t/m 21 augustus.

Fietscentrum Groningen 10 Beoordeling 9.1 gebaseerd op 129 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 1. Home
 2. »
 3. Elektrische fietsen
 4. »
 5. QWIC elektrische fiets

QWIC Elektrische Fiets

In onze huidige samenleving is het van essentieel belang om mobiel te zijn, voor ons werk, onze carrière en ons privéleven. Om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten, willen we ons natuurlijk wél op een verantwoorde manier verplaatsen. De QWIC elektrische fiets is al 15 jaar hét antwoord op het mobiliteits- en milieuvraagstuk van vandaag de dag. Dit innovatieve bedrijf is steeds op zoek naar de beste manier voor duurzaam, persoonlijk transport. Hun missie is het ontwikkelen van innovatieve en duurzame e-bikes voor een toekomst met autovrije steden. QWIC maakt elektrische fietsen waar u met plezier op rijdt en die u snel en moeiteloos dáár brengen waar u moet zijn. Met een elektrische fiets van QWIC staat u dus volop in het leven!

QWIC MN7

De QWIC MN7 is onderscheiden door ElektroRad, de ANWB en het AD. Het is een prachtige elektrische fiets die bestaat in verschillende uitvoeringen. Zo is de QWIC Premium MN7 een heerlijke stadsfiets, die ook geschikt is voor langere afstanden, terwijl de QWIC PREMIUM MN7VV meer een sportieve look heeft. De QWIC PREMIUM MN7+ zit daar een beetje tussenin. Verder is er ook een super handige vouwfiets in deze serie! De QWIC elektrische fiets MN7 is krachtig en zeer onderhoudsvriendelijk. Hij beschikt over een Bafang middenmotor en een naafversnelling 7-speed en is geschikt voor zowel heuvelachtig gebied als steile hellingen. Bij deze QWIC elektrische fiets zit de accu in de bagagedrager en kan er gemakkelijk uit worden gehaald. De actieradius van de QWIC MN7 is 65 km bij de standaard 417 Wh accu, maar kan worden uitgebreid tot 100 km. Andere eigenschappen:

 • Kettingaandrijving met gesloten kettingkast
 • Handgemaakt lichtgewicht aluminium 6061-T6 frame.
 • Hydraulische velgremmen
 • LCD Display
 • Verstelbare stuurpen Premium e-bikes
 • Verende voorvork en zadelpen

QWIC Urban FN7

De QWIC Urban FN7 is de perfecte stadsfiets voor een jonger publiek. Dat komt niet alleen door het stoere, matblauwe frame en het robuuste, moderne design, maar ook doordat deze tweewieler ontzettend comfortabel rijdt en zeer onderhoudsvriendelijk is. Met de omsloten ketting, de rollerbrakes voor en achter en de 7 naafversnellingen vergt deze e-bike maar weinig onderhoud en fietst hij ‘als een trein’. Dankzij de handige, design voordrager is het meenemen van bagage een fluitje van een cent. Kortom, de ideale fiets om dagelijks mee naar school of werk te gaan. Denkt u erover om de QWIC Urban FN7 te kopen? Vraag bij Fietscentrum Groningen een gratis proefrit aan voor een QWIC elektrische fiets!

QWIC elektrische fiets kopen

Wist u dat 80% van de autoritten korter is dan 20 kilometer? Zo zonde! Want met een goede elektrische fiets legt u die afstand met gemak op de tweewieler af! Dat is heel wat goedkoper, gezonder, beter voor het milieu en tijdens de spits waarschijnlijk ook nog sneller! Wilt u een elektrische fiets kopen in Groningen dan kunnen wij u zeker een QWIC elektrische fiets aanbevelen.

Het merk onderscheidt zich niet alleen door hoogwaardige kwaliteit, maar ook door de laatste innovaties uit de automotive industrie en het gebruik van designelementen. Dankzij het moderne ontwerp en de allerbeste componenten tilt QWIC haar elektrische fietsen naar het hoogste niveau. U kunt bij ons online uw QWIC elektrische fiets bestellen én een gratis proefrit aanvragen. Ook om een QWIC accu te kopen kunt u bij ons terecht. Of kom langs in onze winkel, waar wij altijd voor u klaar staan voor advies en service!

Meeuwerderweg 52 9724 EV Groningen

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets of wilt u een afspraak maken voor in de werkplaats? Chat vrijblijvend met ons via WhatsApp!